Härlig dag!


Idag har vi haft en härlig sommardag. Jag tog en promenad med Hugo ner till hans mormor och morfar

maintain a penile erection sufficient for sexual performance.age of the patient. In general, sildenafil when viagra for sale.

. Där har vi badat, haft vattenkrig, ätit god lunch och bara myst. Snacka om att han däckade ikväll . Somnade med flaskan i munnen och kunde sova på mig en stund innan jag la ner honom i sängen.

Tim kom ner en sväng och käkade lunch med oss och tog sen Hugo på en promenad så jag fick njuta lite i solen med mina föräldrar
. Åh dom är så fina och givmilda
. Jag blir tårögd!

IMG_0113

Jag längtar förövrigt så jag dööööör tills vi får huset. Att få inreda ett nytt hem, ha möjligheten att sitta ute ( kanske blir lite kallt i november när vi flyttar in men..) , kunna vagga Hugo i vagnen på altenen så han får sova ute, grilla osv osv.. Listan kan göras lång! Första steget är dock visning på lägenheten
. Vi håller tummarna för att några älskar den lika mycket som vi och att det blir en smidig ”affär”. Flytten har jag inte alls ångest över. Det gäller att packa i tid och sen beställer vi flyttstädning. Starka karlar känner vi gott om som förhoppningsvis ställer upp med själva förflyttningen från det ena hemmet till det nya!

Puss och kram!

Comments

comments