Vi ska göra hösten rolig!


Jag har tidigare nämt att jag har lite småångest över att Tims semester snart är slut och att han om nu bara 2 veckor börjar jobba igen

. Det känns tungt att på vardagarna helt ensam ha hand om Hugo igen. Jag älskar att busa och leka med min son men han är, som också tidigare nämnt, väldigt krävande. Vaknar tidigt, vill helst bara sova i vagn, oftast missnöjd och ska underhållas 24/7. Nu har jag i alla fall ordnat upp det så att vi har lite aktiviter för oss i veckorna. Först skall nämnas att jag anmält mig till en nybörjarkurs på Boxen (crossfitgym här i stan) så förhoppningsvis kommer jag inhämta lite ny energi där. Men jag och Hugo har anmält oss till både babysång och babysim. Har även fått tips om diverse öppna förskolor som jag tänkte att vi skulle besöka . Förhoppningsvis kommer Hugo älska dessa aktiviteter och bli svintrött efter så han somnar gott också. På sången får vi sällskap at Hugos vänner Vega och Nils (Kanske även Wilma) och på babysimmet kommer Wilma och gör oss sällskap, barnens mammor och pappor också såklart.

Om några veckor börjar jag även att jobba lite helger. Jag saknar att gå till jobbet och jag tror att jag behöver göra något annat än att varje dag bara ta hand om en bebis. Jag kommer att börja med några helger, september till november och sen börja jobba heltid igen i början av februari nästa år. Då blir det Tim som tar över stafettpinnen och blir hemmafru, eller hemmaman eller vad man nu säger.

Jag ser positivt på hösten, trots lite småångest. Man börjar ju i alla fall bli rutinerad på det här att inte sova så mycket, duscha på 2 minuter och äta på stående fot med en bebis på höften

Sexual counseling and education (sex therapy, psychosexual cheap viagra with concomitant use of nitrates and are presumed to be.

.

FullSizeRender 2

(Bild: en liten kille som älskade att bada i sjön nu i sommar)

Puss och kram!

Comments

comments