I Kalmar!


Nu ligger hela familjen nerbäddade i vår lilla stuga 2 mil utan för Kalmar. Hugo har äntligen somnat efter mycket om och men. Han mår nog inte så bra vår lilla son. Troligtvis torsk och ont i halsen. Svårt att äta, kommer inte riktigt till ro på en plats där han inte känner igen sig och en uppstressad morsa
.

Vi kom hit igår. Åkte vid 8-tiden hemifrån

sexual performance are common contributing factors to sildenafil side effects Pelvic surgery.

. Hugo sov fram till Västervik där vi stannade och åt och fixade med mickes cykel hos hans sponsor. Forsatte resan mot Kalmar och Hugo sov nästan hela vägen fram! Superskönt för oss som kunde vila och slappna av
.

image

image

Väl framme i Kalmar stannade vi på stan för att checka in Ironman-området och tog en liten fika innan i begav oss mot campingen. En liten pyttecamping med pyttesmå stugor. Vi sover i varsin våningssäng jag och Tim och Hugo sover i en resesäng eller bredvid mig .

Idag har vädret varit katastrof till en början med spöregn så vi åkte in till Kalmar och Leos Lekland. Mycket uppskattat för barnen och då även Hugo trots att han är så liten. Han fick leka lite i bollhavet och åkte rutschkanor med sin pappa.

image

image

Nu har jag precis tagit en välbehövlig dusch efter en runda minigolf och lite hämtmat. Sonen protesterade högt vid sövning och fick sövas i vagnen. Vi fick lite sol på eftermiddagen och det tackar vi glatt för.

Jag har lite svårt att slappna av. Dels för att Hugo inte är hundra procent med allt som försegår i hans mun men också för hur rörigt det blir i stugan med all packning, en missnöjd bebis, dåligt väder osv. Jag måste nog försöka ta dagen lite mer som den blir, inte ställa så höga krav på att allt ska vara perfekt och också SLUTA oroa mig. Min oro har gett mig magkatarr och gör mig bara på dåligt humör. Men mammaoron är fan vidrig alltså!

Comments

comments