BOXEN

Ja och så har ju jag börjat träna på riktigt nu igen då. Nu jävlar säger jag bara. Jag tog tillfället i akt att pröva på crossfit när Boxen här i Katrineholm gick ut med en nybörjarkurs som sträcker sig över 5 veckor, innefattande 2 pass i veckan. Så den första veckan är avklarad och jag har då aldrig haft så förbannat ont i min kropp som jag haft de senaste dagarna. Första passet hade fokus på ben och rumpa vilket har lett till ett par dagar av i princip förlamade lemmar. Andra passet mosade vi sönder våra axlar med den berömda ”Wallballen” som sista övning. MEN det är kul! Det är faktiskt riktigt roligt och mycket av den glädjen kommer nog också ifrån att jag får en stund som bara handlar om mig men också för att jag får göra det tillsammans med underbara tjejer som jag i vardagen umgås med. Det är Hugos gudmor Mimmis sambo som är delägare i Boxen och som håller i passen vilket också gör det extra kul. Men som sagt, träningsvärken är helt sinnessjuk. Jag trodde på riktigt att jag inte skulle kunna ta mig ur sängen i onsdags, och det går ju inte när man har en 8-månaders bebis som ska upp och leka.

Skulle varmt rekommendera att träna på Boxen i Katrineholm för er som är intresserad av högintensiv styrketräning. Det är en härlig gemenskap, tuffa men roliga pass och svinbra tränare. Prova på något pass i alla fall vetja.

Länk till deras hemsida: boxenkatrineholm.se Följ dom även på instagram: boxenkatrineholm och på Facebook: Boxen Katrineholm

12188987_882862305161610_2731171440914093657_n

 

Comments

comments