Det här med att få bort gravidkilona!

Ehe ja, lättare sagt än gjort. Nu har väl jag inte riktigt kört stenhårt på gymmet och ätit bra men fasiken vad min kropp har förändrats efter graviditeten. Mina höfter var redan breda som en laduvägg och nu kan jag knappt gå in genom en dörr utan att fastna, skämt åsido. Det är svårt att hitta motivation till att träna när man har sömnbrist och ont i varenda muskel i hela ryggen pga allt bärande men det är väl just därför jag ska pallra mig till gymmet, för att få den där extra energin och för att stärka upp de utslitna ryggmusklerna.

Jag har 4 kg kvar till det jag vägde innan jag blev gravid men jag har absolut INGA muskler kvar. Nu låter det som om jag har världens hets kring min vikt och hur min kropp ser ut men så är inte fallet. Jag vill bara få börja känna mig fin igen ( och komma i mina fina klänningar ) och för mig skulle det underlätta om jag gick ner några kilon och började känna mig stark i kroppen igen. Och för att göra allt tydligare DET ÄR VÄRT DET! Jag har fått ett barn, jag skulle lätt kunna väga 100 kg mer bara jag hade Hugo. Det skulle iofs inte vara så hälsosamt att väga så mycket men ni förstår min poäng!

Min stora bov är allt socker i alla former, godis, glass, läsk, kakor, bullar you name it – I eat it all! Hur gör ni för att bli av med ert sockersug? och har ni förslag till nyttiga substitut?

Och förresten, någon som tränar på hälsogymmet som skulle kunna tänka sig att träna tillsammans med mig? Allt blir mycket roligare när man inte är själv bland alla dessa komplicerade träningsmaskiner!

Puss och Kram!

Comments

comments